Trådkurve og trådnet

FK Trådindustri producerer alle typer trådnet og trådkurve. Lige fra kurven under barnevognen, der bærer bleer og småindkøb til det armeringsnet, der bærer betonbygninger. Også garderobeskabe, køkkener, møbler og butiksinventar nyder godt af trådkurvene fra FK.

Vi har skarpt fokus på at levere en ensartet og høj svejsekvalitet. Vores højteknologiske svejseceller benytter den nyeste mellem- frekvens svejseteknologi og kan blandt andet svejse tredimen- sionelle emner af høj kvalitet. Vores dygtige medarbejdere har lang og bred erfaring med alle typer net i de fleste materialer.

Vi producerer både simple net og komplette kurve i den færdigheds- grad, der passer ind i dit videre forløb – lige fra rå net på paller med henblik på videre forarbejdning til en malet og færdigpakket kurv. Vi bukker løsningen, så den passer til dig.

 

FK Trådindustri - Industrikrogen 7, Filskov - DK-7200 Grindsted - Tlf. +45 75 34 84 66 - Fax +45 75 34 84 95 - Email info@fk-traad.dk

FK Tråd er en Trådvarefabrik der siden 1981 har leveret trådvarer til en lang række produktionsvirksomheder, med behov for bukket tråd