Trådvarer og Trådbukning

Trådbukning er FK Trådindustris kernekompetence og hjertebarn, og du finder vores trådvarer i brancher så forskellige som møbelproduktion og maskinindustri.

Vore kompetencer inden for trådvarer og trådbukning er brede. Tre højteknologiske CNC-maskiner betjenes af vores dygtige og erfarne operatører, der ikke er tilfredse, før kvaliteten er høj og præcisionen stor.

Gennem årene har vi opbygget erfaring med stort set alle typer trådbukning og alle processer fra skitse til færdigt produkt. Allerede i udviklingsfasen bidrager vi med viden og praktik, så trådvare produktet kan masseproduceres effektivt uden at gå på kompromis med designet. Hvis vi kan se, at tråden kan bukkes smartere og billigere med små ændringer, så siger vi til. Trådvare produktet afleveres i den færdighedsgrad, der passer ind i dit videre forløb – lige fra rå jern på paller med henblik på videre forarbejdning til et malet og færdigpakket produkt mærket med stregkoder. Vi bukker løsningen, så den passer til dig.

 

FK Trådindustri - Industrikrogen 7, Filskov - DK-7200 Grindsted - Tlf. +45 75 34 84 66 - Fax +45 75 34 84 95 - Email info@fk-traad.dk

FK Tråd er en Trådvarefabrik der siden 1981 har leveret trådvarer til en lang række produktionsvirksomheder, med behov for bukket tråd