Privatlivspolitik

Besøg på FK Trådindustri ApS’ hjemmeside

Ved at benytte vores hjemmeside giver du samtykke til, at FK Trådindustri ApS må indsamle og bruge personoplysninger som anført nedenfor.
Når du besøger hjemmesiden vil dine adfærdsoplysninger indsamlet ved brug af cookies, såsom din IP-adresse, tidspunktet for dit besøg og din adfærd på hjemmesiden, hvilket blandt andet sker ved brug af cookies.
Vi deler de oplysninger, der indsamles i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden med de samarbejdspartnere, som hjælper os med at lave og optimere vores hjemmeside. Oplysningerne deles alene til statistiske formål og så vi kan optimere din oplevelse på hjemmesiden. Vi deler ikke disse oplysninger med andre end vores samarbejdspartnere og herunder med Google Analytics.

Kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Når vi i FK Trådindustri ApS skal levere en ydelse til en kunde vil vi i denne forbindelse behandle personoplysninger på den kontaktperson, som vi samarbejder med. Personoplysninger som navn, kontaktoplysninger og stilling behandles, for at kunne indgå, opfylde og følge op på en aftale. Det samme sker, når vi er i kontakt med vores leverandører samt andre samarbejdspartnere. Oplysningerne registreres i vores IT-system på egen server. Personoplysningerne vil ikke blive delt med andre uden der bliver informeret herom.

Slettepolitik

Vi sletter der personoplysninger vi har indsamlet eller modtaget, når vi ikke længere har brug for oplysningerne.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det og du har ret til at kræve oplysninger begrænset eller slettet.
Er du utilfreds med behandlingen af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Kjeld R. Larsen på krl@fk-traad.dk Du kan også vælge at klage til Datatilsynet, der har følgende kontaktoplysninger: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Telefonnummer + 45 33 19 32 00. Mail: dt@datatilsynet.dk. Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Hvem er vi?

Denne hjemmeside er ejet og drevet af FK Trådindustri ApS, CVR-nr.: 12 22 58 81, Industrikrogen 7, 7200 Grindsted.


FK Trådindustri - Industrikrogen 7, Filskov - DK-7200 Grindsted - Tlf. +45 75 34 84 66 - Fax +45 75 34 84 95 - Email info@fk-traad.dk

FK Tråd er en Trådvarefabrik der siden 1981 har leveret trådvarer til en lang række produktionsvirksomheder, med behov for bukket tråd